Cene

Vse cene v trgovini so v € (evrih) in vključujejo 22% DDV. V cenah niso vračunani stroški dostave.

Dobavni roki

Večino najbolje prodajanih standardnih modelov inštrumentov, pribora in glasbene opreme imamo stalno na zalogi in so dobavljivi takoj. Nekatere inštrumente dobavimo po naročilu, zato je njihov dobavni rok lahko daljši.

Veljavnost ponudbe

Cene pri naročilu v trgovini za blago iz zaloge veljajo ob oddaji naročila, za katerega kupec prejme potrditev. Cene za blago, ki ni na zalogi so informativne. Kupec po oddaji naročila za blago, ki ni na zalogi prejme potrditev ali morebitno spremembo cen v roku 24 ur (delovni čas) od oddaje naročila. Kupec lahko naročilo, ki še ni bilo poslano stornira brez dodatnih stroškov.

Garancija

V primeru, da se pri pregledu vrnjenega izdelka ugotovi, da napaka ne spada v garancijo, kupec pa ne želi popravila proti plačilu, zaračunamo 40,00 EUR manipulativnih stroškov.

Dostava

Naročila preko e-maila in GSM, dostavljamo na dom (naslov za dostavo), kupec pa lahko izbere tudi osebni prevzem v trgovini NOVA lastra glasbeni butik v Domžalah.

Plačnik blaga in prejemnik imata lahko različne naslove.

Stroški dostave pri skupni vrednosti naročila do 50 EUR znotraj Slovenije znašajo 4,50 EUR in se obračunajo na naročilu avtomatsko. Glede na lokacijo, velikost, težo in vrednost paketa izberemo eno od naših pogodbenih dostavnih služb (GLS, DPD in druge) in dostavimo naročeno blago na najbolj ekonomičen način. V kolikor ima stranka posebne zahteve glede dostavne službe ali dodatnih storitev glede dostave, lahko nastanejo dodatni stroški, ki jih nosi stranka.

Pošta Slovenije pri plačilu po povzetju posebej zaračuna še UPN nalog, ki ga plača stranka direktno Pošti ob prevzemu.

Plačilo

Nakupe lahko kupec plača na sledeče načine:

  • po predračunu z UPN nalogom na račun podjetja NOVA lastra glasbeni buitk Urška Cerar Kramar s.p. ki je naveden na predračunu.
  • po povzetju

Pri nakupu v naši trgovini NOVA lastra glasbeni butik v Domžalah:

  • sprejemamo tudi plačilne kartice: Mastercard, BA kartica, Maestro, Aktiva, Visa, Karanta, Diners, American Express
  • nudimo nakup na obroke (do 12 obrokov) s karticami z odloženim plačilom MasterCard, Visa in Karanta, katerih izdajatelj je NLB Banka. Storitev ne velja za posojilne in poslovne kartice. Najnižji obrok je 50 EUR.

Vsi dokumenti na slovenski spletni strani www.novalastra.si so v slovenskem jeziku.

Stroški povezani z uporabo komunikacijskega sredstva se ne razlikujejo od običajne tarife.

Obvestilo o ravnanju z odpadno električno in elektronsko opremo (OEEO)

Odpadna električna in elektronska oprema (OEEO) je zaradi svoje sestave in vsebnosti nevarnih sestavin posebna vrsta odpadkov, zato jo je potrebno ločevati od ostalih odpadkov ter ustrezno obdelati in predelati. V ta namen vas obveščamo, da lahko vašo odsluženo električno in elektronsko opremo brezplačno oddate v zbiralnice družbe ZEOS d.o.o., ki v našem imenu zagotavlja ustrezno ravnanje z OEEO. Vam najbližjo in najustreznejšo lokacijo oddaje OEEO ter ostale informacije lahko najdete na povezavi www.zeos.si

Izvensodno reševanje potrošniških sporov
Povezava do IRPS uradne strani:
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL